coskun

Wij werken voor zzp’ers, ondernemers in het MKB en voor particulieren.
Over Ons

Over Coskun Administratie

Bij Coskun Administratie werken mensen die hun vak verstaan en dit met veel plezier uitoefenen. Wij werken voor zzp’ers, ondernemers in het MKB. U kunt bij ons terecht voor alle verschillende aangiftes bij de belastingdienst maar ook voor advies op maat over administratie- en belastingzaken alsmede automatisering. Daarnaast kunnen wij de volledige salarisadministratie voor uw personeel verzorgen.

Flexible service

Wij blinken uit in dienstverlening op maat. We gaan graag met u in gesprek over het voeren van uw administratie, het verzorgen van aangiftes en het opstellen van uw jaarrekening. Wilt u bepaalde dingen zelf regelen? Heeft u meer ondersteuning nodig dan aanvankelijk was afgesproken? Geen probleem, tussentijds bijstellen is altijd mogelijk.

Hoge kwaliteit dienstverlening

Bij Coskun Administratie beseffen we als geen ander hoe belangrijk het is dat u kunt rekenen op foutloze dienstverlening. Daarnaast is het belangrijk dat degenen aan wie u uw administratie toevertrouwt op de hoogte is van actuele wet- en regelgeving. Daarom worden al onze medewerkers zeer regelmatig bijgeschoold zodat wij uw aangiftes correct kunnen indienen, uw salarisadministratie
juist kunnen voeren en u op basis van actuele informatie kunnen adviseren over belastingzaken, financiering en automatisering.

Communicatie is ons speerpunt

Vertrouwen tussen cliënt en administratiekantoor staat of valt met goede communicatie. Daarom staat heldere en tijdige communicatie met onze relaties bij ons hoog in het vaandel. Heeft u een vraag dan krijgt u zo snel mogelijk antwoord of wij houden u op de hoogte als wij uw vraag bij één van onze deskundigen hebben uitgezet. Als er een aangifte de deur uit moet houden wij u op de hoogte van het verloop en krijgt u een seintje als de aangifte is verstuurd. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen als u vragen of opmerkingen heeft, wij zullen u altijd zo goed als mogelijk van dienst zijn.

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar een betrouwbaar administratiekantoor bij u in de buurt? Neem dan contact op met Coskun Administratie. Wij vertellen u in een persoonlijk gesprek graag wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Contact met QFC

Churchill-laan
266/III 1078
GA AMSTERDAM
Netherlands

info@qfc.nl
1234567890

Contact QFC

Churchill-laan
266/III 1078
GA AMSTERDAM
Netherlands

info@qfc.nl
1234567890

Contact met QFC

Churchill-laan
266/III 1078
GA AMSTERDAM
Netherlands

info@qfc.nl
1234567890

Contact met QFC

Churchill-laan
266/III 1078
GA AMSTERDAM
Netherlands

info@qfc.nl
1234567890

Onderwijs is het enige instrument om al het geweld te overwinnen